Geboortesteen voor November voorgesteld

Citrien is de geboortesteen van november. Het komt voor in verschillende kleuren, waaronder geel, oranje en bruin. Citrien bevat ijzer en is daarom een goede keuze voor mensen die lijden aan bloedarmoede. Het is ook een kalmerende steen die stress en angst kan helpen verminderen. Citrien kan ook helpen bij het stimuleren van het metabolisme en het reguleren van de bloeddruk.

3 Citrienpuntjes in Doosje

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

geboortesteen novemberEen kostbare steen

De Citrien is een kostbare steen die niet alleen mooi oogt, maar ook vele krachtige helende eigenschappen bezit. Citrien, de geboortesteen van november, is een kristal van geluk, manifestatie en abundantie. Het is een krachtige steen die helpt om je dromen en doelen te manifesteren. Citrien stimuleert je creativiteit en helpt je helder te denken, zodat je beter kunt nadenken over wat je wilt bereiken. Het is een katalysator voor verandering en helpt je om uit je comfortzone te treden en nieuwe dingen te proberen. Citrien geeft je de moed en het zelfvertrouwen om je dromen waar te maken.

Negatieve energie verwijderen

Citrien is een krachtige heler die negatieve energie uit je lichaam kan verwijderen. Het helpt je ook om je chakra’s in balans te houden en je aura te versterken. Citrien kan je helpen bij het oplossen van problemen en het maken van beslissingen. Het is een steen van positiviteit die je kan helpen bij het manifesteren van je wensen en doelen.

5 Stukjes Verhitte Citrien

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.

Meditaties en behandelingen

Citrien wordt vaak gebruikt in meditaties en reiki-behandelingen. Het kan je helpen bij het ontspannen van je lichaam en je geest, zodat je beter kunt focussen en mediteren. Citrien kan ook helpen bij het opruimen van je energieveld en het verwijderen van negatieve energie.

Je gezondheid in balans

Citrien werkt goed ter ondersteuning van je spijsvertering en kan je ook helpen met het verminderen van stress en angst. Deze krachtige steen kan je lichaam en geest helpen om gezond en in balans te blijven.

Geluk en voorspoed aantrekken

Citrien is de geboortesteen voor mensen die in november geboren zijn. Het is een krachtige steen die geluk en voorspoed aantrekt. Citrien werkt ook goed om negatieve energie weg te halen en je te beschermen tegen boze ogen. Het kan helpen je te concentreren, helder te denken en je helpt om beslissingen gemakkelijker te maken. Citrien is een krachtige steen die goed is voor het lichaam, de geest en de ziel.

3 Citrienpuntjes in Doosje

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

Sieraden en talisman

Citrien is een kostbare steen die al eeuwenlang wordt gebruikt als sieraden en talisman. Het is de nationale steen van Rusland en wordt ook wel de “keizerlijke steen” genoemd.

Een populair kristal

Citrien is een populair kristal en de geboortesteen van november. Het wordt geassocieerd met de zonnige kleuren van de herfst en de vruchtbare energie van de zomer. Citrien is een krachtig kristal voor manifestatie en helpt je om je intenties uit te stralen. Het stimuleert ook creativiteit en helpt je nieuwe ideeën te visualiseren. Citrien is een kristal van vreugde, optimisme en enthousiasme en brengt een positieve energie in je leven. Het laat je ook toe om beter te communiceren en maakt je socialer. Citrien stimuleert ook het immuunsysteem en helpt je gezond en sterk te blijven – zeker in combinatie met een complementair supplement als verbena verveine bijvoorbeeld.

Positieve energie in je leven

Citrien is een prachtige steen die bekend staat om zijn krachtige energie. Deze steen brengt een ongelooflijk enthousiasme en positieve energie in je leven. Dit maakt Citrien een perfecte steen voor mensen die geboren zijn in de maand November. Citrien is een krachtige steen die zowel lichamelijk als geestelijk helpt. Dit maakt Citrien een perfecte steen voor mensen die geboren zijn in de maand November. Als je een origineel cadeau zoekt, is de citrien als geboortesteen ideaal!

5 Stukjes Verhitte Citrien

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.